ADIGÜZEL : '' İLK SEÇİMDE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ.''

20.01.2022

Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel ile birlikte Aydın İl Başkanlığımızın koordinasyonun gerçekleşen toplantıya İl Başkanımız Ali Çankır, il ve ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımızın başkan ve yöneticileri katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanımız Ali Çankır: ''Bugün geldiğimiz noktada teknolojini hayatımızın bir parçası haline geldi. Dünümüz, bugünümüz ve yarınımız ile alakalı en önemli bilgileri bir tıkla öğrenme şansına sahip olduk. Tabi değişen çağa ayak uydurmak ve bizlerinde bu konuda gereken bilgi ve donanıma sahip olmamız bizleri hep bir adım önde tutacaktır. CHP ailesi olarak bu konuda çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bu yüzden Genel Başkan Yardımcımız Sayın Onursal Adıgüzel’e, BİTEM Müdürümüz Orhan Erdoğan’a, Sosyal Medya konusunda yaptığı çalışmalar ile önemli katkılar sunan Sayın Mücahit Avcı’ya ve arka planda ciddi emek sarf eden tüm yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’ dedi.

Parti yöneticilerimize eğitim verilmeden önce söz alan Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel: ‘’ Aydın’da yaratılan bahar ikliminin temelinde emeği ve özverisi ile var olan örgütümüz ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ülkemizdeki seçmen sayının yaklaşık yarısını CHP’li belediyelerimizin yönettiği büyükşehirler oluşturuyor. O yüzden Aydın ve diğer illerimizdeki çalışmalarımız gelecek için çok önem arz etmektedir.

Bugün Türkiye’nin görünen tablosu artık çok net. Vatandaşlarımız geçinemiyor, yarınını göremiyor ve ekonomik buhranı çok ciddi anlamda hissediyorlar. Partimizin çizdiği yol haritası ve buradan çıkacak zaferle Türkiye’ye rahat bir nefes aldıracak, milletimizin huzur ve mutluluğunu hep birlikte inşa edeceğiz.’’ dedi.